App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Drie Gelderse clubs switchen van zondag naar zaterdag

Drie Gelderse clubs switchen van zondag naar zaterdag

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties Foto: Nico Kooij

De KNVB heeft een lijst van 27 clubs gepubliceerd die aan het einde van dit seizoen overstappen van de zondag naar de zaterdag. Onder deze 27 clubs zitten vijf verengingen uit district Oost, waarvan drie clubs uit Gelderland.

Concordia Wehl
FC Jeugd
Robur et Velocitas

Concordia Wehl en Robur et Velocitas komen dit seizoen uit in de derde klasse van het zondagvoetbal en hun prestaties van dit seizoen (promotie, handhaving, degradatie) bepalen in welke klasse zij volgend seizoen ingedeeld worden. Ook de Edese vierdeklasser FC Jeugd stapt van de zondag over naar de zaterdag, om zo meer derby’s te kunnen spelen.

 

Reageer op dit artikel

1 reacties

Koos den Braber 21 september 2023 - 21:56

Waar te zien de rest!!?

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |