Home Laatste Nieuws Pittige bekerloting Valleivogels en Scherpenzeel

Pittige bekerloting Valleivogels en Scherpenzeel

Districtsbeker West-1

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De KNVB heeft de loting voor de eerste ronde van het hoofdtoernooi van de districtsbeker West-1 verricht. Vierde divisieclub Scherpenzeel wacht een uitwedstrijd tegen Argon, een eersteklasser uit Mijdrecht. Opvallend genoeg speelt Valleivogels weer tegen Roda’46, in de poulefase verloor Valleivogels al met 4-1 in Leusden van de eersteklasser. Vierdeklasser Vriendenschaar uit Culemborg speelt thuis tegen tweedeklasser De Merino’s uit Veenendaal.

Zaterdag 21 oktober:
14:30 Argon-Scherpenzeel
14:30 Vriendenschaar- De Merino’s
15:00 Roda’46- Valleivogels

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |