Home Achterhoek Donderdagavond al twee competitieduels

Donderdagavond al twee competitieduels

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Twee dagen voordat de regionale voetbalcompetities eindelijk gaan beginnen, worden er donderdagavond 21 september al twee competitieduels gespeeld.

5C: VV Den Dam- VV Wolfersveen
Op Sportpark De Laak in Azewijn begint om 20:00 de wedstrijd tussen VV Den Dam en VV Wolfersveen. De wedstrijd in de vijfde klasse C  werd in maart 2018 voor het laatst in competitieverband gespeeld. Toen won VV Wolfersveen met 0-1 van VV Den Dam. Beide ploegen wisten niet te imponeren in het bekertoernooi, Wolfersveen pakte alleen een punt tegen KSV Vragender en verloor met grote cijfers van FC Dinxperlo en SDOUC- twee hele goede tegenstanders. Den Dam bleef in de bekerpoule met OBW, HC’03 en sv Loil zonder doelpunten en leed drie nederlagen.

5C: Keijenburgse Boys- SVGG
In dezelfde competitie treffen Keijenburgse Boys en SVGG elkaar donderdagavond ook om 20:00 op het sportpark in Keijenborg. Na de degradatie van vorig seizoen speelt Keijenburgse Boys voor het eerst sinds 2012 weer in de vijfde klasse en de oranjezwarte formatie zal ongetwijfeld om de bovenste plaatsen spelen. Tegenstander SVGG is een vaste gast in de vijfde klasse en speelde alleen in de seizoenen 17/18 en 18/19 in de vierde klasse. Beide clubs troffen elkaar in mei 2019 voor het laatst in competitieverband, degradant SVGG was toen in Megchelen met 2-0 te sterk voor Keijenburgse Boys. Vorig seizoen eindigde SVGG op de zevende positie in de middenmoot van de vijfde klasse C. SVGG speelde in de beker gelijk tegen ’t Peeske en verloor van Gendringen en Concordia Wehl. Keijenburgse Boys werd tweede in de bekerpoule na een zege tegen SC Meddo en remises tegen buurman Pax en Bredevoort.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |