App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Scherpenzeel dichtbij bekerstunt

VV Scherpenzeel dichtbij bekerstunt

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Scherpenzeel is dinsdagavond in de tweede voorronde van de landelijke KNVB Beker uitgeschakeld. Tweede divisieclub en bekersensatie van vorig seizoen SV Spakenburg was met 1-0 te sterk voor het team van trainer Koen Janssen. Het winnende doelpunt van Floris van de Linden viel pas diep in de blessuretijd.

Gesteund door behoorlijk wat supporters begon VV Scherpenzeel brutaal aan het bekerduel tegen de gerenommeerde amateurclub SV Spakenburg. Aanwinst Pernelly Biya probeerde van eigen helft de doelman van de thuisclub te verrassen. In de loop van de wedstrijd kreeg Spakenburg een steeds groter veldoverwicht, maar de hechte defensie van Scherpenzeel, de lat en doelman Brummel hielden de Vierde divisieclub lang in de wedstrijd. Een overtreding van Tristan Wallet werd door de scheidsrechter met rood bestraft waardoor Scherpenzeel in de laatste twintig minuten met een man minder verder moest. Net toen de verlenging in zicht was, scoorde de topscorer van het bekerseizoen van vorig jaar Van de Linden de enige treffer: 1-0.

 

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |