Home Arnhem KNVB schrapt bekerwedstrijden

KNVB schrapt bekerwedstrijden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De gestaakte bekerwedstrijden SML- Elsweide en Sportclub Brummen- Gorssel zullen deze week niet uitgespeeld worden. In eerste instantie had de KNVB deze wedstrijden voor dinsdagavond 19 september op het programma gezet, maar omdat de groepswinnaar inmiddels bekend is heeft de voetbalbond besloten de duels te annuleren.

Het bekerduel tussen SML en Elsweide werd na een half uur bij een 3-0 voorsprong voor SML gestaakt omdat de grensrechter van Elsweide onwel werd. Sportclub Groessen bekert in deze poule als groepswinnaar verder.

Sportclub Brummen tegen Gorssel werd vorige week zaterdag met een 1-0 tussenstand na veertig minuten gestaakt omdat een speler van Gorssel door de hitte in elkaar was gezakt. Derdeklasser Sportclub Brummen bekert als poulewinnaar verder.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |