Home Laatste Nieuws Zes Gelderse clubs deze week actief in KNVB Beker

Zes Gelderse clubs deze week actief in KNVB Beker

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Deze week staan de wedstrijden in de tweede en laatste voorronde van de KNVB Beker op het programma. Zes Gelderse clubs proberen zich op dinsdag 19 en woensdag 20 september te kwalificeren voor het hoofdtoernooi. DVS’33, Sparta Nijkerk, csv Apeldoorn en TEC hebben een thuiswedstrijd geloot. VV Scherpenzeel speelt de lastige uitwedstrijd tegen Tweede divisieclub SV Spakenburg. De Spakenburgers maakten vorig seizoen furore in het bekertoernooi met onder meer zeges op FC Groningen en FC Utrecht en een plek in de halve finale. De Treffers speelt op woensdag in Heesch tegen Vierde divisieclub HVCH.

Dinsdag 19 september:
20:00 csv Apeldoorn- OJC Rosmalen
20:00 SV Spakenburg- VV Scherpenzeel
20:00 DVS’33- IJsselmeervogels
20:00 Sparta Nijkerk- Unitas

Woensdag 20 september:
20:00 TEC- SV Meerssen
20:00 HVCH- De Treffers

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |