Home Veluwe Valleivogels naar volgende bekerronde

Valleivogels naar volgende bekerronde

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Valleivogels heeft zich dankzij een 0-3 overwinning op SC Buitenboys geplaatst voor het hoofdtoernooi van de strijd om districtsbeker west 1. De formatie van trainer Aad van den Berg won eerder in het bekertoernooi met 4-0 van VV Hooglanderveen en verloor vorige week zaterdag met 4-1 van groepswinnaar Roda’46.

Tegen de tweedeklasser SC Buitenboys uit Almere scoorde de van SVL overgekomen aanvaller Mathijs van Dusschoten na een kwartier de openingstreffer. Vlak voor rust verdubbelde middenvelder Bart Posthouwer de marge. Na vijf minuten in de tweede helft bepaalde Jesper Schipper uit een doeltreffende vrije trap de eindstand op 0-3. Valleivogels start zaterdag de competitie direct met een topper thuis tegen titelkandidaat Veensche Boys.

VV Scherpenzeel stroomt in het hoofdtoernooi van de westelijke districtsbeker in.  De Vierde divisieclub verloor vorig seizoen de bekerfinale van VV Eemdijk.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |