Home Arnhem Tweetal alweer weg bij MASV

Tweetal alweer weg bij MASV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Rick van Vliet en Brahim el Haddad zijn alweer vertrokken bij MASV. Van Vliet kwam afgelopen zomer over van Arnhemse Boys, El Haddad van GVVV. MASV kent na de promotie naar de Vierde divisie een moeilijke competitiestart en wacht nog op de eerste punten.

Technisch manager Jaimy Vahlkamp van MASV geeft een toelichting: ,,Het klopt dat Rick van Vliet en Brahim el Haddad afgelopen week hebben aangegeven te stoppen wegens werk en privéomstandigheden waardoor het in hun situatie niet meer te combineren is met voetballen bij MASV.  Rick gaat proberen overschrijving aan te vragen naar Zuid Arnhem zodat hij op een lager niveau nog wel kan blijven voetballen.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |