App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Succesvolle rentree Roy Talsma

Succesvolle rentree Roy Talsma

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Na een jaar blessureleed heeft Roy Talsma zaterdag een succesvolle rentree gemaakt. De 29-jarige aanvaller viel in de tweede helft van het bekerduel tussen Bennekom en DTS Ede in. DTS Ede won de derby tegen Bennekom met 0-2 en bekert verder. Talsma liep vorig jaar september een blessure aan zijn voorste kruisband op bij zijn competitiedebuut voor DTS Ede.

Talsma speelde in de jeugd van Eendracht Arnhem, ESA en Vitesse en kwam bij Telstar tot dertien duels in de Keuken Kampioen Divisie. De Arnhemmer met de fijne traptechniek speelde daarna bij GVVV en Duno om in 2022 over te stappen naar DTS Ede. De ploeg van trainer Arnold Brehler is dit seizoen één van de titelfavorieten in de eerste klasse G.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |