Home Nijmegen Matige resultaten Gelderse divisieclubs

Matige resultaten Gelderse divisieclubs

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de Derde divisie B verloor AWC in eigen huis met 0-2 van een beter spelend OSS’20, het was pas de eerste competitienederlaag voor de Wijchense promovendus. TEC wist ondanks een veldoverwicht niet te scoren tegen Groene Ster. In Tiel bleef het 0-0 waardoor zowel AWC als TEC met zes punten in de middenmoot staan. Barendrecht is met twaalf punten koploper.

In de Vierde divisie C verloren Juliana’31 en SV Orion zondag hun thuiswedstrijden. In Nijmegen was Dongen met 2-3 te sterk voor SV Orion waardoor de Nijmeegse formatie met nul uit vier hekkensluiter blijft. Juliana’31 verloor in Malden met 1-3 van HVCH en blijft met een puntje uit vier in de onderste regionen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |