Home Laatste Nieuws DDV’23 verslaat SC Millingen in bekerderby

DDV’23 verslaat SC Millingen in bekerderby

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dankzij een 4-2 overwinning op SC Millingen heeft DDV’23 zich geplaatst voor de volgende bekerronde. De fusieclub uit Ooij moest de derby winnen om boven vierdeklasser Millingen te eindigen in de groepsfase. Halverwege stond DDV’23 al op een 3-1 voorsprong, voor DDV’23 waren Stan Keukens, Daan Lamers, Siem Hoogma en Thijmen Bakker trefzeker. Voor SC Millingen werden de goals gescoord door Loek Huisman en aanwinst Joey Wijnhoven. Ondanks de 8-1 zege op het zondagteam van Alverna werd Brakkenstein derde in deze poule, de Nijmeegse formatie was al uitgeschakeld.

Stand Groep 3-48:
1. DDV’23 3.7 (14-5)
2. SC Millingen 3.6 (8-5)
3. Brakkenstein 3.4 (11-5)
4. Alverna 3.0 (2-20)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |