App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Twee extra seizoenen voor trainer Mol bij ONA’53

Twee extra seizoenen voor trainer Mol bij ONA’53

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Martin Mol heeft zijn contract bij ONA’53 met twee seizoenen verlengd. De trainer begon in de zomer van 2020 bij de derdeklasser uit Wageningen en de samenwerking bevalt beide partijen dusdanig goed dat het contract met Mol is verlengd tot 2026. Martin Mol voetbalde in het verleden ook voor ONA’53 en was verder assistent-trainer bij Bennekom.

ONA’53 eindigde vorig seizoen op de zevende positie in de derde klasse B en heeft de selectie voor dit seizoen aardig versterkt. De bekerwedstrijden tegen WVV Wageningen (2-1) en Elistha (2-4) werden gewonnen zodat ONA’53 vanmiddag aan een punt in de uitwedstrijd tegen Beuningse Boys voldoende heeft om door te bekeren. ONA’53 speelt komend seizoen in de derde klasse B.

Het bestuur van ONA’53 geeft op de Facebook-pagina onderstaande toelichting:

Het bestuur is zeer content dat het contract met Martin Mol met 2 jaar is verlengd.
Zowel de spelersgroep als de technische commissie zijn uitermate tevreden over de werkwijze van Martin. Daarom heeft het bestuur ook besloten om al in zo’n vroeg stadium van het seizoen tot contractverlenging over te gaan.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |