App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Harskamp bekert verder na monsterzege

Harskamp bekert verder na monsterzege

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SV Harskamp heeft de volgende bekerronde bereikt door een 1-11 overwinning op Apeldoornse Boys. De formatie van trainer Collin Oosterholt moest op jacht naar een monsterzege om niet afhankelijk te zijn van het resultaat van concurrent SV Twello. De formatie van trainer Harold Dengerink uit Twello speelde echter met 2-2 gelijk tegen SV Otterlo waardoor vierdeklasser Harskamp in de bekerpoule de derdeklassers SV Twello en SV Otterlo zowel op punten als op doelsaldo voorblijft.

Stand Groep 2-25:
1. Harskamp 3.7 (17-5)
2. SV Twello 3.5 (15-5)
3. SV Otterlo 3.4 (11-6)
4. Apeldoornse Boys 2.0 (2-29)

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |