App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Ede/Victoria trekt zich terug uit bekercompetitie

Ede/Victoria trekt zich terug uit bekercompetitie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Vanwege personele problemen heeft het bestuur van Ede/Victoria het eerste elftal noodgedwongen uit de bekercompetitie moeten terugtrekken. De vijfdeklasser uit Ede wil onder leiding van de nieuwe trainer Khaiber Intezar een nieuwe start maken, maar begint zodoende dus met een valse start.

De bekerwedstrijd tussen derdeklasser Hoevelaken en Ede/Victoria gaat derhalve vanmiddag niet door, Hoevelaken is met twee zeges op Advendo’57 en Rood-Wit’58 wel zeker van de groepswinst. De nederlagen van Ede/Victoria tegen Advendo’57 (9-0) en Rood-Wit’58 (1-8) worden door de terugtrekking van Ede/Victoria geschrapt.

Volgende week zaterdag opent Ede/Victoria de competitie met een thuiswedstrijd tegen GVC. Ede/Victoria speelt in de vijfde klasse B.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |