Home Laatste Nieuws Punt aftrek voor WHC en Nunspeet

Punt aftrek voor WHC en Nunspeet

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De KNVB heeft zowel WHC als Nunspeet een punt aftrek gegeven. Op zaterdag 2 september stond de bekerwedstrijd tussen beide clubs op Sportpark De Wiltsangh in Nunspeet op het programma. Het bekerduel eindigde in een 1-1 gelijkspel. De wedstrijd werd in de tweede helft ontsierd door een confrontatie tussen spelers van beide clubs waarbij scheidsrechter De Gier WHC-speler Luke Roodenburg een rode kaart gaf.

De KNVB heeft zowel WHC als Nunspeet een punt in mindering gegeven wegens ‘schuld door staken wegens wanordelijkheden (het deelnemen aan een opstootje)’. De KNVB deelde verder nog schorsingen uit aan Jesse van ’t Ende (WHC, 6 duels), Luke Roodenburg (WHC, 5 duels) en Andrew Galea (Nunspeet, 3 duels) wegens ‘een gewelddadige handeling (buiten een duel om de bal)’.

Zaterdag staan Nieuwleusen SV- Nunspeet en WHC- SVI op het programma, door het strafpunt is Nunspeet uitgeschakeld.

De aangepaste stand:
1. Nieuwleusen SV 2.4 (5-4)
2. SVI 2.3 (5-4)
3. WHC 2.1 (4-4)
4. Nunspeet 2.0 (3-5)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |