Home Laatste Nieuws Voetbalpiramide vrouwenvoetbal mogelijk op de schop

Voetbalpiramide vrouwenvoetbal mogelijk op de schop

door Redactie
0 reacties

De voetbalpiramide voor het vrouwenvoetbal gaat mogelijk op de schop. Dat stelt de KNVB bij het bekend maken van de promotie en degradatieregeling.

De KNVB meldt: ‘De regelingen voor het vrouwenvoetbal volgen in het voorjaar van 2024. De reden hiervoor is dat er in de komende maanden onderzoek wordt gedaan naar de piramide binnen het vrouwenvoetbal. Omdat een mogelijke wijziging hierin gevolgen kan hebben voor de structuur van het seizoen 2024-2025, zullen de promotie- en degradatieregelingen op een later moment worden vastgesteld. Vast staat dat in ieder geval de kampioen van iedere poule zal promoveren en dat er in iedere poule sprake is van zeker één rechtstreekse degradant.’

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |