App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws KNVB maakt promotie- en degradatieregeling (landelijk) bekend

KNVB maakt promotie- en degradatieregeling (landelijk) bekend

door Redactie
0 reacties

Elk team probeert het maximale te realiseren. Iedereen hoopt uiteraard op een kampioenschap of promotie via de nacompetitie. Maar waar moet je in de competitie eindigen om daarvoor in aanmerking te kunnen komen of om bijvoorbeeld degradatie te ontlopen? Dat alles staat aangegeven in de promotie-/degradatiebesluiten. De promotie-/degradatieregelingen divisies landelijke jeugd voor het najaar 2023 en landelijke seniorencompetities zijn inmiddels gepubliceerd.

De regelingen voor de jeugd en de districtscompetities volgen op een later moment voor de start van de competitie. De regelingen voor het vrouwenvoetbal volgen in het voorjaar van 2024. De reden hiervoor is dat er in de komende maanden onderzoek wordt gedaan naar de piramide binnen het vrouwenvoetbal. Omdat een mogelijke wijziging hierin gevolgen kan hebben voor de structuur van het seizoen 2024-2025, zullen de promotie- en degradatieregelingen op een later moment worden vastgesteld. Vast staat dat in ieder geval de kampioen van iedere poule zal promoveren en dat er in iedere poule sprake is van zeker één rechtstreekse degradant.

Landelijk

Noord

  • Volgt komende week

Oost

  • Volgt komende week

West I

  • Volgt komende week

West II

  • Volgt komende week

Zuid I

  • Volgt komende week

Zuid II

  • Volgt komende week

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |