App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Dierensche Boys druk aan de slag met herstart

Dierensche Boys druk aan de slag met herstart

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Dierense Boys

Dierensche Boys doet er alles aan om volgend seizoen weer met een eerste elftal aan de competitie deel te nemen. De zondagclub uit Dieren besloot in juni noodgedwongen voor het huidige seizoen geen eerste elftal in te schrijven bij de KNVB. Dit vanwege personele problemen na het moeizame seizoen 22/23 waarin Dierensche Boys als hekkensluiter van de vijfde klasse C eindigde.

Onder de noemer Dierensche Boys 2.0 is de club druk bezig met een herstart. Er zijn verschillende bijeenkomsten geweest waarin een werkgroep is geformeerd die samen met het bestuur en de voetbaltechnische commissie de mogelijkheden onderzoekt om in seizoen 2024/25 weer met een volwaardig eerste elftal aan de competitie deel te nemen. De talentvolle onder 19-lichting van de club uit Dieren speelt een belangrijke rol in de plannen.

Iedereen die aan dit project wil bijdragen, is welkom om contact op te nemen met Jelle Welgraven op 06-43227634.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |