App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Defensieve versterking voor Quick 1888

Defensieve versterking voor Quick 1888

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jona Valies komt het zondagteam van Quick 1888 per direct versterken. De 26-jarige linksachter voetbalde afgelopen seizoen vanwege een mislukte overschrijving niet en maakt bij de Nijmeegse derdeklasser zijn rentree. In het verleden was de wendbare linkspoot onder meer actief voor Lelystad’67, ESA, AVW’66 en AZ 2000. De in Arnhem wonende jongerenwerker is momenteel vanwege een knieblessure nog niet topfit.

In een prachtig artikel op de website van Quick 1888 is Valies duidelijk over zijn ambities:  “Ik wil veel minuten maken in het eerste. Proberen een vaste basisplaats als linksback te veroveren en zodoende een toevoeging te zijn voor het team. Quick wil kampioen worden. Dat wil ik ook. Dan zal ik met de huidige concurrentie binnen de selectie boven mijn vroegere AZ 2000-niveau uit moeten stijgen. Dat is een uitdaging die ik graag aanga als mijn knie weer mee wil werken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |