App Icon

VoetbalGelderland

Home Scheidsrechter Jan Blaauw Rubriek scheidsrechter (28): Arnhemia 2- DZC’68 5

Rubriek scheidsrechter (28): Arnhemia 2- DZC’68 5

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

KNVB-scheidsrechter Jan Blaauw fluit regelmatig op zondag wedstrijden in het amateurvoetbal en geeft de lezers van Voetbal Gelderland met een knipoog een inkijkje in de belevenissen van een fluitende liefhebber.

9 september 2023: Arnhemia 2- DZC’68 5 (4-4)

Ontvangst scheidsrechter: Donderdagavond werd ik geappt of ik zaterdag de bekerwedstrijd Arnhemia2-DZC’68 5 kon fluiten. Natuurlijk doe ik dat voor jullie jongens, mijn motto is niet voor niets: iedereen verdient een goede scheidsrechter! 🤣 Ik kwam aan op het mooie sportpark wat uitkijkt op de gevangenis van Arnhem en werd heel vriendelijk welkom geheten.

Kleedkamer:
Geweldig dit had ik nog nooit meegemaakt, maar dat maakt het des te leuker om te vertellen. Ik werd in een kleedkamer gezet waar de schilderspullen nog klaar stonden om het geheel een beter aanzicht te geven. Ik kon er overigens prima omkleden toen ik wat ruimte had gemaakt.

Wedstrijd zelf: Een prima wedstrijd tussen twee ploegen die elkaar lekker lieten voetballen, wat resulteerde in een 4-4 uitslag. Warm, ja dat was het zeker en dan helpt het kunstgras ook niet echt mee maar met twee drinkpauzes was het net te doen.

Kantine: Een prima kantine waar een fanatieke vrijwilliger van Arnhemia iedereen voorzag van de nodige verkoelingen.

Derde helft: Buiten in de schaduw konden we met z’n allen nog best even lekker genieten van een drankje. Het briesje wind wat er stond, was het meest aangename gevoel van de dag.

Consumptie/snack van de club: Een flesje water voor de wedstrijd, in de rust nog wat van hetzelfde en na de wedstrijd een lekker verkoelend biertje met de boys. Top geregeld 👍

Tip van de scheids:
Mij bellen om te fluiten en een schilder bellen om te schilderen 🤣🤣👍

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |