App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe datum gestaakt duel Sportclub Brummen-Gorssel

Nieuwe datum gestaakt duel Sportclub Brummen-Gorssel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het restant van de gestaakte bekerwedstrijd tussen Sportclub Brummen en VV Gorssel is door de KNVB voor dinsdag 19 september op de agenda gezet. Het bekerduel op Sportpark De Hazenberg in Brummen werd afgelopen zaterdag in de eerste helft gestaakt omdat een speler van VV Gorssel in elkaar zakte. Inmiddels is duidelijk dat Tristan Rövekamp van Gorssel last had van oververhitting, uiteindelijk hoefde de speler niet met de ambulance mee naar het ziekenhuis.

Het duel werd na veertig minuten spelen bij een 1-0 tussenstand voor Sportclub Brummen gestaakt, het doelpunt was van Con Jansen. Het is zeker mogelijk dat de wedstrijd op 19 september nauwelijks nog sportieve waarde heeft aangezien Brummen zich zaterdag met een zege op Eerbeekse Boys al als groepswinnaar voor de volgende bekerronde kan plaatsen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |