Home Laatste Nieuws VSCO’61 en Uluspor in evenwicht

VSCO’61 en Uluspor in evenwicht

door Redactie
0 reacties

Het is VSCO’61 niet gelukt om ook haar tweede bekerwedstrijd winnend af te sluiten. Thuis tegen FC Ulu Spor werd uiteindelijk een 1-1 gelijkspel behaald. Over het geheel van de wedstrijd genomen een terechte uitslag.

VSCO’61 trad aan met een jong elftal. Maar liefst acht basisspelers waren 23 jaar of jonger. Dat het elftal nog ingespeeld moet worden is wel te verklaren, maar toch mag VSCO’61 het zichzelf aanrekenen dat ze de wedstrijd niet winnend wist af te sluiten. Er gaat nog teveel mis in de passing en opbouw. Nog genoeg werk aan de winkel voordat de competitie begint.

De eerste kans in de wedstrijd was voor VSCO’61. Een voorzet van Arjan van ’t Ende bereikte Niels Elzerman bij de tweede paal, maar in plaats van de bal binnen te schuiven schoot hij in het zijnet. FC Ulu Spor kreeg hierna ook een paar goede mogelijkheden, maar ging hier slordig mee om. Na ruim een halfuur spelen was VSCO’61 opnieuw dichtbij een doelpunt na goed storend werk van Rick Pleiter. Arjan van ’t Ende nam de aanval over door uit de draai op het doel te schieten, terwijl het beter was geweest om Pleiter, die er beter voor stond, te laten afronden. Het schot werd door doelman Omer Senturk tot corner verwerkt.

De kansen in de tweede helft waren schaars. Na een uur spelen nam VSCO’61 onverwachts een voorsprong. Een pass van Sander Stange bereikte Arjan van ’t Ende die de buitenspelval omzeilde en alleen voor doelman Senturk beheerst binnenschoot. Een minuut later had Remon van der Graaf de 2-0 op zijn schoen. Hij werd knap vrijgespeeld, maar schoof de bal net naast het doel. In plaats van op rozen te zitten was het FC Ulu Spor die direct toesloeg. Spits Sertac Yilmaz zag vanaf de middenlijn dat doelman Korné van de Brake (te) ver voor zijn doel stond en met een bekeken boogbal scoorde hij de 1-1.

Hierna golfde het spel op en neer zonder tot kansen te komen. In de slotfase werd VSCO’61 nog twee keer gevaarlijk. Eerst was het Youri van Boven die met een schot doelman Senturk tot een redding dwong en direct hierna probeerde Beert Bonestroo het ook van afstand, maar opnieuw ranselde de doelman van FC Ulu Spor de bal uit het doel. Zo eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Doordat Wilsum in de andere poulewedstrijd met 1-0 won van Berkum-2 gaat VSCO’61 nu met vier punten uit twee duels aan de leiding. Volgende week tegen Berkum-2 heeft VSCO’61 plaatsing voor de knock-out fase nog zelf in handen.

Bron: VSCO’61

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |