App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vijftien doelpunten voor sv DFS

Vijftien doelpunten voor sv DFS

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties Foto: Nico Kooij

Het bekerduel van sv DFS tegen vv Ewijk is uitgelopen op een doelpuntenfestijn. De bezoekers uit Opheusden waren op Sportpark de Blatenplak met 0-15 te sterk voor het nieuwe zaterdagteam van vv Ewijk dat in de vijfde klasse zal starten. Bij rust was het al 0-5 voor de derdeklasser, Rody van Osenbruggen scoorde driemaal.

Ondanks de recordzege is DFS nog niet geplaatst voor de volgende ronde. De derdeklasser uit Opheusden heeft net als FC Lienden zes punten uit de eerste twee duels. Lienden won met 2-5 van het zaterdagteam van Leones en had op de eerste speeldag met 9-0 gewonnen van vv Ewijk.

Zaterdag spelen Lienden en DFS op De Abdijhof om de poulewinst, DFS heeft aan een gelijkspel voldoende.

Stand poule 35:
1. DFS 2.6 (24-0)
2. FC Lienden 2.6 (14-2)
3. Leones 2.0 (2-14)
4. vv Ewijk 2.0 (0-24)

Reageer op dit artikel

1 reacties

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |