App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Gelijkspel tussen SV Grol en RKZVC

Gelijkspel tussen SV Grol en RKZVC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Het bekertreffen tussen RKZVC en SV Grol is zaterdagavond in een 2-2 gelijkspel geëindigd. Door de remise strijden beide ploegen samen met FC Zutphen op de derde speeldag om de twee tickets voor de volgende bekerronde. VV Vorden is na twee nederlagen uitgeschakeld.

Na de degradatie van RKZVC en de promotie van SV Grol zijn beide clubs komend seizoen competitiegenoten in de eerste klasse. De twee clubs uit de Achterhoek troffen elkaar onlangs ook al op het Kei-toernooi van Longa’30, toen was SV Grol met 0-3 te sterk.

Op Sportpark De Greune Weide in Zieuwent kwamen de bezoekers uit Groenlo via Jordy Schutten na een kwartier op voorsprong. De thuisclub kwam via een benutte strafschop van Sjors Storkhorst en een goal van Bjorn Doppen op 2-1, waarna Schutten de eindstand op 2-2 bracht. RKZVC en SV Grol hebben aan een gelijkspel op de laatste speeldag van de poulefase genoeg om door te bekeren.

Stand groep 15:
1. SV Grol 2.4 (6-4)
2. RKZVC 2.4 (3-2)
3. FC Zutphen 2.3 (5-5)
4, VV Vorden 2.0 (1-4)

Programma:
RKZVC- FC Zutphen
SV Grol- VV Vorden

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |