App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws FC Winterswijk bekert als groepswinnaar verder

FC Winterswijk bekert als groepswinnaar verder

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

FC Winterswijk is na twee bekerwedstrijden al zeker van de poulewinst en het bereiken van de knock-out fase van de oostelijke districtsbeker. Op Sportpark Jaspers werd tweedeklasser Varsseveld met duidelijke cijfers verslagen: 5-1. Invaller Jelle Koenders was tweemaal trefzeker, de andere goals waren van Martijn Veldhuis,  Giovanni Malawau en invaller Lenn Redeker. Zaterdag was de ontmoeting tussen DZC’68 en VVG’25 in een 2-2 gelijkspel geëindigd, waardoor de strijd om de tweede plek nog volledig open ligt.

Stand:
1. FC Winterswijk 2.6 (10-2)
2. DZC’68 2.2 (4-4)
3. Varsseveld 2.1 (3-7)
4. VVG’25 2.1 (3-7)

Programma:
FC Winterswijk- DZC’68
Varsseveld- VVG’25

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |