App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws De Paasberg en Fortissimo blijven ongeslagen

De Paasberg en Fortissimo blijven ongeslagen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bekerpoule 31 wordt zaterdag beslist met de topper tussen De Paasberg en Fortissimo. Beide clubs wonnen de eerste twee poulewedstrijden en treffen elkaar zaterdag in Arnhem. De Paasberg heeft een beter doelsaldo en heeft zaterdag op het eigen sportpark aan een remise voldoende om de status als cupfighter te versterken. Fortissimo won zaterdag de Edese derby van Blauw Geel’55 niet zonder moeite met 2-3 dankzij de winnende goal van Martijn van Hees. De Paasberg was in Heteren met 2-5 te sterk voor vierdeklasser SDOO.

Stand groep 31:
1. De Paasberg 2.6 (9-3)
2. Fortissimo 2.6 (7-4)
3. Blauw Geel’55 2.0 (3-7)
4. SDOO 2.0 (4-9)

Programma 16 september:
De Paasberg- Fortissimo
SDOO- Blauw Geel’55

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |