App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Bennekom uitgeschakeld in bekertoernooi

Bennekom uitgeschakeld in bekertoernooi

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bennekom is net als vorig seizoen uitgeschakeld in de poulefase van het bekertoernooi. Op Sportpark De Eikelhof verloor de eersteklasser met 0-1 van Lunteren. Een week eerder had Bennekom de eerste bekerwedstrijd al met 2-1 van Beuningse Boys verloren.

Tegen Lunteren kreeg doelman Christian De Haan van Bennekom na rust een rode kaart vanwege hands en scoorde de tweedeklasser uit Lunteren via aanwinst Lucas Veenendaal uit een strafschop de winnende goal: 0-1. Zaterdag speelt Bennekom nog thuis voor de beker tegen DTS Ede dat met 4-0 te sterk was voor Beuningse Boys.

1. DTS Ede 2.4 (6-2)
2. Lunteren 2.4 (3-2)
3. Beuningse Boys 2.3 (2-5)
4. Bennekom 2.0 (1-3)

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |