App Icon

VoetbalGelderland

Home Betaald VoetbalDe Graafschap Voormalig topscorer naar De Graafschap

Voormalig topscorer naar De Graafschap

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Graafschap heeft de selectie per direct versterkt met Huseyin Dogan. De makkelijk scorende aanvaller met de uitstekende traptechniek komt op amateurbasis naar Doetinchem. Ook Giovanni Büttner sluit per direct op amateurbasis aan bij De Graafschap. Zowel Dogan als Büttner heeft een verleden met technisch directeur Peter Bijvelds bij TOP Oss.

De 29-jarige Dogan was in het seizoen 2018/19 topscorer van TOP Oss met 21 doelpunten en voetbalde verder onder meer voor Sparta en NAC. De 24-jarige Büttner speelde in de jeugd van DZC’68, Vitesse en kwam verder onder meer uit voor Go Ahead Eagles, TOP Oss en Kozakken Boys.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |