Home Arnhem Spannende bekerpoule: winnen Bennekom en DTS Ede nu wel?

Spannende bekerpoule: winnen Bennekom en DTS Ede nu wel?

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Afgelopen zaterdag waren in bekerpoule 19 twee verrassende uitslagen te noteren: tweedeklasser Beuningse Boys won thuis met 2-1 van Bennekom en Lunteren wist gelijk te spelen tegen DTS Ede: 2-2. In een scenario waarin de eersteklassers Bennekom en DTS Ede ‘gewoon’ als de nummers één en twee verder bekeren, is er geen ruimte voor puntenverlies meer en zal het op de derde speeldag sowieso rekenen worden.

Zaterdag speelt Bennekom, met de nieuwe aanwinst Yannick Zeeman ongetwijfeld in de basis, om 15:00 op De Eikelhof tegen Lunteren. Twee uur later en vijf kilometer verder staat het duel tussen DTS Ede en Beuningse Boys op het programma.

Stand:
1. Beuningse Boys 1.3 (2-1)
2. DTS Ede 1.1 (2-2)
3. Lunteren 1.1 (2-2)
4. Bennekom 1.0 (1-2)

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl