App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Frank van Kouwen interim-trainer De Treffers

Frank van Kouwen interim-trainer De Treffers

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

Bij het Tweede divisieduel tussen Jong Sparta en De Treffers is Frank van Kouwen zaterdag eindverantwoordelijk voor de club uit Groesbeek. Van Kouwen is normaal gesproken de assistent-trainer van De Treffers en hij vervangt zaterdag hoofdtrainer Leeroy Echteld op de bank. De 43-jarige Van Kouwen voetbalde onder meer voor de Graafschap, VVV, Roda JC, FC Eindhoven, De Treffers en Silvolde en was als trainer actief bij OBW en SDOUC en in de jeugd van N.E.C. en Vitesse.

Echteld ontbreekt vanwege interlandverplichtingen de komende dagen bij De Treffers. De gedreven trainer maakt onderdeel uit van de technische staf van Jong Oranje waar Michael Reiziger bondscoach is. Jong Oranje won vandaag in Waalwijk met 3-0 van de leeftijdsgenoten van Moldavië dankzij doelpunten van Proper, Babadi en Manhoef. Jong Oranje speelt dinsdag in Noord-Macedonië de volgende interland.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Willie 8 september 2023 - 21:21

Wat een onzin. Krijgt De Treffers ook een vergoeding voor zijn afwezigheid?

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |