App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Beker: nu al belangrijk duel voor csv Apeldoorn en NSC Nijkerk

Beker: nu al belangrijk duel voor csv Apeldoorn en NSC Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Door de verrassende uitslagen op de eerste speeldag staat er zaterdag voor de bekerwedstrijd tussen csv Apeldoorn en NSC Nijkerk direct al het nodige op het spel. Beide eersteklassers hebben een goed resultaat nodig om niet al in de poulefase van de bekercompetitie te sneuvelen.

Csv Apeldoorn had een uitstekende voorbereiding met winst van de Apeldoorn Cup en plaatsing voor de tweede voorronde van de KNVB Beker door een zege op Derde divisieclub ODIN’59. In de eerste poulewedstrijd voor de districtsbeker ging het echter mis. AGOVV was verrassend met 3-1 te sterk waardoor de roodgele formatie van trainer Jan Kromkamp eigenlijk NSC Nijkerk en VVOP in het restant moet verslaan om zicht te houden op de bekerwinst.

NSC Nijkerk begon het bekertoernooi met een teleurstellende 2-2 remise in eigen huis tegen het naar de tweede klasse gepromoveerde VVOP. Hierdoor moet de formatie uit Nijkerk minimaal gelijk spelen in Apeldoorn om een reëel uitzicht te houden op de volgende ronde. AGOVV kan zich daarentegen zaterdag al plaatsen voor de volgende bekerronde door in Voorthuizen te winnen van VVOP.

Programma:
14:30 VVOP- AGOVV
15:00 csv Apeldoorn- NSC Nijkerk

Stand groep 04:
1. AGOVV 1.3 (3-1)
2. NSC Nijkerk 1.1 (2-2)
3. VVOP 1.1 (2-2)
4. csv Apeldoorn 1.0 (1-3)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |