Home Achterhoek Zware blessure topscorer Sc Westervoort

Zware blessure topscorer Sc Westervoort

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Brian Baaijens wordt deze week geopereerd aan zijn voorste kruisband. De beweeglijke aanvaller was afgelopen seizoen met vijftien doelpunten topscorer van Sportclub Westervoort en had zo een belangrijk aandeel in het tweede opeenvolgende kampioenschap van de zondagclub van Westervoort.

Sc Westervoort speelde zaterdag in de poulefase van beker met 2-2 gelijk tegen VV Dieren en wacht nog ontmoetingen tegen de eersteklassers Duno en RKHVV voordat op zondag 24 september in Didam tegen DVC’26 het debuut in de tweede klasse zal volgen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |