App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zaterdagavond derby in Keijenborg

Zaterdagavond derby in Keijenborg

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Zaterdagavond staat om 18:30 de derby tussen Keijenburgse Boys en Pax op het programma. De buurclubs treffen elkaar in Keijenborg in de poulefase van de beker. Beide clubs degradeerden afgelopen seizoen en zijn in augustus met een frisse start aan de nieuwe voetbaljaargang begonnen. Opvallend genoeg treffen beide clubs elkaar nu al voor de tweede keer in het prille seizoen. Tijdens de finale van het toernooi van RKPSC in Pannerden eindigde de derby in een 1-1 gelijkspel. Keijenburgse Boys van de nieuwe trainer Freddy Dahm won toen na strafschoppen.

Het bekerduel tussen SC Meddo en Keijenburgse Boys dat afgelopen zondag werd afgelast vanwege het onverwachte overlijden van een prominent lid van SC Meddo is door de KNVB voor donderdag 14 september opnieuw op het programma gezet. Pax won de eerste bekerwedstrijd met duidelijke cijfers van Bredevoort: 6-1. In deze bekerpoule staat zondag bovendien de ontmoeting tussen Bredevoort en SC Meddo op het programma.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |