App Icon

VoetbalGelderland

Home Betaald VoetbalVitesse Vitesse verliest van Almere City

Vitesse verliest van Almere City

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Vitesse heeft woensdagmiddag een oefenduel tegen Almere City met 3-1 verloren. De vriendschappelijke wedstrijd tegen de eredivisieclub uit Flevoland was georganiseerd om in het interlandweekend toch wedstrijdritme te houden en om enkele aanwinsten speelminuten te geven. Bij Vitesse ontbraken onder meer Room, Arcus, Pinto, Tielemans, Manhoef, Kozlowski en Hamulic.

Halverwege was het 2-1 voor Almere City, na goals van Puriel en Cathline scoorde Marco van Ginkel vlak voor rust de Arnhemse aansluitingstreffer. In de tweede helft bepaalde Van la Parra de eindstand op 3-1. Bij Vitesse kregen onder meer Schubert, Fofana, Hendriks, Van Zwam en Altena een basisplaats en kreeg proefdoelman Hanin in de tweede helft de gelegenheid om zijn kwaliteiten te tonen.

Opstelling Vitesse: Schubert; Van Zwam, Isimat-Mirin, Hendriks, Cornelisse; Meulensteen, Van Ginkel, Altena; Boutrah, Fofana, Jonathans.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |