App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Bekerduels donderdag 7 september (update)

Bekerduels donderdag 7 september (update)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

20:00 SC Doesburg- SV Gelders Eiland

SV Hector- Witkampers
Donderdag 7 september
20:00, Groep 13

Na de 2-0 overwinning op SDOL dankzij doelpunten van Bryan Brummelman en Colin Stegeman van zondag speelt Witkampers donderdagavond al de tweede poulewedstrijd in de beker. De derdeklasser uit Laren speelt dan om 20:00 in Goor tegen SV Hector, een vijfdeklasser. Aangezien SV Hector de eerste poulewedstrijd met 0-5 van SV Nieuw Heeten won, is Witkampers met een overwinning zo goed als zeker van de poulewinst.

Juliana’31- AWC
Donderdag 7 september
20:00, Groep 36

De zaterdagteams van Juliana’31 en AWC treffen elkaar donderdagavond voor het eerste bekerduel. De aftrap op Sportpark De Broeklanden in Malden is om 20:00. In deze poule won Oranje Blauw zaterdag in Nijmegen met 5-4 van het zaterdagteam van Woezik.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |