App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Uitstekende start voor DDV’23

Uitstekende start voor DDV’23

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na het indrukwekkende ongeslagen kampioenschap in 2022 van SVO’68 in de vijfde klasse volgde in 2023 de even knappe promotie naar de derde klasse via de nacompetitie voor SVO’68/VVLK. Onder de naam DDV’23 debuteert de fusieclub binnenkort in de derde klasse C met een uitwedstrijd in Zevenaar tegen OBW.

De kersverse derdeklasser maakt in de voorbereiding een uitstekende indruk. Zo versloeg het team van trainer Martin de Winkel onder meer AZC Zutphen (6-3) en Rood-Wit (7-1) in doelpuntrijke wedstrijden. Het eerste officiële duel van DDV’23 leverde ook direct een enorme overwinning op. Het nieuwe zondagteam van VV Alverna werd probleemloos met 1-8 verslagen, halverwege was het al 0-3. Het eerste doelpunt van DDV’23 was een eigen goal, niet veel later zou Alverna nogmaals de eigen doelman passeren. Daan Lamers scoorde driemaal, ook Joris Weeren, Thijmen Bakker en Jasper Scholten hebben hun eerste doelpunt voor DDV’23 al gemaakt.

DDV’23 speelt de volgende twee duels in de poulefase van het bekertoernooi op Sportpark De Kempkes in Ooij tegen Brakkenstein en SC Millingen. Dan zal meer duidelijk worden over de kracht van Door Dijken Verbonden 23.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |