App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aanvallende versterking voor MASV

Aanvallende versterking voor MASV

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties Foto: Nico Kooij

MASV heeft zich per direct weten te versterken met Gallio Esajas. De 20-jarige aanvaller maakt de overstap van TEC naar Arnhem en debuteert uitgerekend vanavond in de vriendschappelijke wedstrijd in Tiel tussen TEC en MASV. Esajas speelde in het verleden onder meer bij SML, Vitesse, FC Twente en NEC en verhuisde in de zomer van 2022 naar TEC.

In de Tweede divisie kwam de multifunctionele aanvaller uit Elst vorig seizoen tot zeven competitiewedstrijden. Esajas had gehoopt dit seizoen in de Derde divisie bij TEC meer speeltijd te krijgen, maar mede door de komst van de aanvallers Valpoort, Antonia en Serrarens was het perspectief op speeltijd in Tiel beperkt. Wanneer de KNVB goedkeuring verleent, kan Esajas in Arnhem bij MASV in de Vierde divisie zijn kwaliteiten tonen.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Voetbalfan 5 september 2023 - 10:26

Top… goede keuze!

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |