Home Laatste Nieuws Topscorer keert terug bij VVOP

Topscorer keert terug bij VVOP

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Aart van Veldhuizen is teruggekeerd bij VVOP. De makkelijk scorende aanvaller was afgelopen jaar op reis en zag dat VVOP zonder hem overtuigend kampioen van de derde klasse werd en promoveerde naar de tweede klasse. Zaterdag maakte Van Veldhuizen in het bekerduel van VVOP tegen eersteklasser NSC Nijkerk zijn officiële rentree met een doelpunt.

Van Veldhuizen werd in het seizoen 2021/22 met 22 competitiegoals clubtopscorer van VVOP. Tegen NSC Nijkerk bewees de aanvaller zaterdag het scoren nog niet verleerd te zijn. In Nijkerk scoorde Van Veldhuizen de 1-1 nadat een lange bal van aanvoerder Stef Overeem verkeerd werd ingeschat door de defensie van NSC Nijkerk. De bekerontmoeting eindigde in een 2-2 gelijkspel. Zaterdag speelt VVOP in Voorthuizen tegen AGOVV het volgende bekerduel.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |