App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Jonge Kracht wint bekerduel van SV Loo (foto’s)

Jonge Kracht wint bekerduel van SV Loo (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Jonge Kracht heeft zondagmiddag de eerste bekerwedstrijd tegen SV Loo probleemloos met 1-4 gewonnen. Na twintig minuten was het op Sportpark Immerloo al 0-3 voor de ploeg van trainer Gerrit-Jan Barten dankzij twee doelpunten van Wessel Janssen en een goal van Cas Gerichhausen. Voor vijfdeklasser SV Loo scoorde Stijn Smeele na een klein half uur het enige doelpunt. Al snel in de tweede helft bepaalde invaller Luc Nijenhuis de eindstand op 1-4.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |