Home Laatste Nieuws Flinke nederlaag bij herstart SV Vaassen

Flinke nederlaag bij herstart SV Vaassen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SV Vaassen heeft bij de herstart een flinke nederlaag geleden. Op het eigen Sportpark De Kouwenaar was vierdeklasser Albatross uit Ugchelen zondagmiddag met 1-9 te sterk voor de thuisclub. Voor Albatross scoorde Joren Waardenburg driemaal, de overige doelpunten werden gescoord door Tom Heekelaar (2x), Nick van Kampen (2x), Frank Weyn en Niels Wolbers.

Onder leiding van trainer Willem Spiegelenberg maakt SV Vaassen dit seizoen een rentree in de vijfde klasse van het zondagvoetbal. Vanwege personele problemen was de vereniging uit de Veluwe vorig seizoen in maart gedwongen het eerste elftal uit de competitie te halen.  In het restant van het bekertoernooi speelt SV Vaassen zondag in Apeldoorn tegen sv Orderbos en 17 september thuis tegen Terwolde.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |