App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Bekerduel SC Meddo- Keijenburgse Boys afgelast

Bekerduel SC Meddo- Keijenburgse Boys afgelast

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

Het bekerduel tussen SC Meddo en Keijenburgse Boys is zondagmiddag afgelast. SC Meddo werd donderdag opgeschrikt door het droevige en onverwachte bericht van het overlijden van Roy Koldeweij, een zeer gewaardeerd lid van de vereniging uit Meddo.

Op de website van SC Meddo staat onderstaand bericht:

Donderdag bereikte het bestuur het droevige en geheel onverwachte bericht van het overlijden van Roy Koldeweij, zeer gewaardeerd lid en vrijwilliger van onze club. Onze gedachten gaan uit naar Chantal, Pleun, Joek en Meys en verdere familie die het dichtst bij hem stonden.

Van jongs af aan is Roy zeer betrokken geweest bij onze club. Zowel als voetballer en later als voorzitter van de Technische Commissie heeft hij een grote bijdrage geleverd aan Sc. Meddo, waar hij bij veel commissies betrokken was. Roy was een zeer fanatieke en gedreven vrijwilliger aan wie wij als club heel veel dank verschuldigd zijn. Zo heeft hij achter de schermen jarenlang gewerkt aan het voetbal technische beleid dat o.a. geleid heeft tot de promotie van het 1e elftal naar de 4e klasse, waarmee hij een belofte aan zijn vader waar heeft kunnen maken. Met zijn vooruitziende blik, betrokkenheid en vasthoudende karakter heeft hij ook jarenlang hard gewerkt aan het bestaansrecht van Sc. Meddo en de leefbaarheid van Meddo zelf.

Daarnaast was hij een vaste supporter bij de voetbalwedstrijden van zijn kinderen en ons 1e elftal. Hij genoot ook enorm van de gezelligheid van de club, waar hij nog regelmatig een balletje trapte in het 4e elftal om vervolgens de 3e helft voort te zetten in de kantine. We zullen Roy enorm gaan missen en hem herinneren als een zeer gewaardeerde vrijwilliger en een fijn mens.

 

Reageer op dit artikel

1 reacties

Klaas Arnhem 4 september 2023 - 10:29

Sterkte!

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |