App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Scherpenzeel is MASV de baas

VV Scherpenzeel is MASV de baas

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

VV Scherpenzeel heeft op de tweede speeldag met duidelijke cijfers MASV verslagen: 3-0. Het duel tussen de kampioen van de zaterdag eerste klasse en de zondag eerste klasse van vorig seizoen leverde een duidelijk wedstrijdbeeld op. De thuisploeg was vanaf de start de bovenliggende partij en kwam al na twee minuten op voorsprong via Olivier Pillon na een lange bal van doelman Brummel.

Halverwege de eerste helft verdubbelde Pillon de marge door een strafschop te benutten. Het derde doelpunt werd na een uur spelen door de van Sparta Nijkerk overgekomen Pernelly Biya gescoord. Met de tweede 3-0 zege op rij blijft VV Scherpenzeel de koploper van de Vierde divisie D. MASV wacht na twee lastige wedstrijden nog op het eerste punt. Volgende week staan MASV- SDV Barneveld en Pelikaan S- Scherpenzeel op het programma.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |