App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Dozijn doelpunten Germania, ook winst Krayenhoff

Dozijn doelpunten Germania, ook winst Krayenhoff

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De strijd om de groepswinst van poule 47 gaat tussen Krayenhoff en Germania. Beide clubs wonnen hun eerste bekerwedstrijd op overtuigende wijze. Germania was op Sportpark Noord in Groesbeek met liefst 12-1 te sterk voor  Heumen. Halverwege stond Germania al op een 9-0 voorsprong tegen de vijfdeklasser uit Heumen. Fatih Cakici scoorde viermaal, Sven Klaassen, Thomas van Mossel en Boy van de Beek maakten twee goals. Ook Colin Leenders en Mitch Kersten verdienen een plek bij de doelpuntenmakers.

Krayenhoff won de stadsderby in Nijmegen van de studentenformatie FC Kunde met 2-5. Voor de kersverse derdeklasser was Daniel Golsby tweemaal trefzeker. Ook Michael Piroe, Jordy Goud en Johnny Loef wisten te scoren voor het team van trainer Angelo van Elk.

Zondag zal de topper tussen Krayenhoff en Germania op Sportpark De Schoonhorst bepalend zijn voor de poulewinst.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |