App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DFS walst over Leones heen

DFS walst over Leones heen

door Redactie
0 reacties

De wedstrijd tegen de zaterdagtak van Leones begon met een indrukwekkende minuut stilte ter nagedachtenis aan de drie leden die ons de afgelopen weken ontvallen zijn.

Met een kwartier vertraging, omdat Leones haar zaakjes niet voor elkaar had, begon de wedstrijd. DFS domineerde vanaf de aftrap tegen bezoekers. Een goal kon dan ook niet uitblijven. Iets na het kwartier scoorde Rody van Osenbruggen de 1-0 Nadat Melvin van den Hatert de 2-0 binnenschoot was de wedstrijd al gespeeld. Via Henno Westeneng, Otto van Setten en Sam van Hasselt liep de thuisploeg simpel uit naar de 5-0 ruststand.

In de tweede helft was het lang gesapig. Westeneng schoot na iets meer dan zestig minuten de 6-0 binnen. Leones kwam maar sporadisch in de sv DFS zestien. In de laatste tien minuten scoorde sv DFS nog drie keer. Melvin van Osenbruggen scoorde de 7-0 waarna Ruben Boot de 8-0 aantekende. De 9-0 was van de voet van Sam van Hasselt. Al met al een simpele overwinning tegen een zwak Leones.

Zaterdag speelt sv DFS om 15:00u uit voor de beker tegen het zaterdagteam van Ewijk.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |