App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws De Bataven en SC Bemmel winnen hun bekerduel

De Bataven en SC Bemmel winnen hun bekerduel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De eersteklassers Sportclub Bemmel en De Bataven hebben een flinke stap richting het hoofdtoernooi van de districtsbeker gezet. Op de eerste speeldag van Groep 17 versloeg De Bataven tweedeklasser DCS met 3-0. Voor de ploeg uit Gendt was Ties van Huet voor rust trefzeker. In de tweede helft scoorden Matiz Garttener en invaller Berend Nunes.

SC Bemmel won de op papier lastige uitwedstrijd in Didam tegen tweedeklasser DVC’26 met duidelijke cijfers: 1-4.  Zondag staan de prestigieuze ontmoetingen SC Bemmel- De Bataven en DCS- DVC’26 op het programma.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |