App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws OSS’20 haalt opvolger De Haan bij Vitesse

OSS’20 haalt opvolger De Haan bij Vitesse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Edwin Peters wordt de nieuwe hoofdtrainer van OSS’20 meldt het Brabants Dagblad. Bij de Derde divisieclub uit Oss wordt Peters de opvolger van Roy de Haan. De trainer uit Elst gaf gisteren aan dat het trainen van OSS’20 niet meer te combineren was met zijn werk- en privé-situatie.

Edwin Peters is werkzaam bij Vitesse, onder meer als data-manager en in de jeugdopleiding en was in het verleden bij OSS’20 onder meer speler van het eerste team, trainer van het tweede elftal en Hoofd jeugdopleiding. De selectie van OSS’20 bestaat voor een groot deel uit spelers uit Gelderland. OSS’20 speelt zondag in Berkel en Rodenrijs een uitwedstrijd tegen TOGB.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |