App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Kwaliteitsimpuls voor Bennekom

Kwaliteitsimpuls voor Bennekom

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Voetbalvereniging Bennekom heeft zich per direct versterkt met Yannick Zeeman. De 24-jarige centrale verdediger, die ook als verdedigende middenvelder kan spelen, wordt overgenomen van DOVO. Bij de Derde divisieclub uit Veenendaal was Zeeman geen vaste basisspeler.

Zeeman was in het verleden onder meer actief voor Achilles’29 en Spakenburg en was aan zijn tweede periode bij DOVO bezig. Zeeman kwam tot 31 duels in de Tweede divisie en moet Bennekom aan defensieve stabiliteit helpen. De gerenommeerde eersteklasser kent een moeizame voorbereiding en verloor zaterdag het eerste bekerduel met 2-1 van tweedeklasser Beuningse Boys.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |