App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Achilles’29 wint in Nijmegen

Achilles’29 wint in Nijmegen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Achilles’29 is het bekertoernooi met een overwinning gestart. Dankzij een sterk eerste kwartier leverde het bekerduel tegen tweedeklasser Trekvogels een 1-2 overwinning op voor de ploeg van trainer Patrick Pothuizen. Op Sportpark De Kwakkenberg kwam de Groesbeekse tweedeklasser via goals van de nieuwkomers Kevin Schmidt en Tom van de Neut al snel op een 0-2 voorsprong. Vijf minuten na rust wist Trekvogels de aansluitingstreffer te scoren, maar daar bleef het bij: 1-2.

Zondag spelen Eendracht’30 en Sc Woezik hun eerste bekerwedstrijd in deze poule.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |