Home Laatste Nieuws Roy de Haan per direct weg bij OSS’20

Roy de Haan per direct weg bij OSS’20

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

Roy de Haan is niet langer meer de trainer van SV OSS’20. De trainer uit Elst was bezig aan zijn tweede seizoen bij de Derde divisieclub uit Oss en had een actieve rol in de samenstelling van de selectie met veel Gelderse spelers. De Haan was in het verleden onder meer werkzaam bij N.E.C., De Treffers, Quick 1888, Duno en HVCH. OSS’20 haalde uit de eerste twee duels van de Derde divisie B een punt: afgelopen zondag werd knap met 1-1 gelijk gespeeld tegen TEC.

Op de website van OSS’20 staat onderstaand persbericht:

Onze hoofdtrainer van s.v. O.S.S.’20 Zondag 1, Roy de Haan, heeft besloten om onze vereniging per direct te verlaten. Hij heeft het team ruim 1 jaar gecoacht en getraind. Op dit moment zijn zijn werkzaamheden bij de club niet te combineren met zijn zakelijke activiteiten.

Het bestuur van s.v. O.S.S. ‘20 heeft de beslissing van Roy geaccepteerd en in goed onderling overleg gaan beide partijen per direct uit elkaar. Uiteraard is de technische commissie inmiddels druk doende m.b.t. de (interim) oplossing. Wij bedanken Roy voor zijn inzet en bijdrage namens bestuur, staf en spelers en wensen hem alle goeds toe voor de toekomst.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Harry van der Zaken 1 september 2023 - 13:22

Zonde! Het seizoen is net pas begonnen!

Reply

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |