App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Uitslagen beker: winst voor Fortissimo en Voorwaarts T

Uitslagen beker: winst voor Fortissimo en Voorwaarts T

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Fortissimo en Voorwaarts Twello hebben hun eerste wedstrijd in de poulefase van het bekertoernooi gewonnen. In Ede was derdeklasser Fortissimo met 4-2 te sterk voor vierdeklasser SDOO uit Heteren. Het duel werd in verband met de Airborne-wandeltocht twee dagen eerder gespeeld.

Voorwaarts Twello versloeg AVV Columbia met 4-1. Halverwege was het 1-0 voor de thuisploeg die een klasse hoger speelt dan de bezoekers uit Apeldoorn. VIOS Beltrum verloor op Sportpark De Sonders met 1-2 van BSC Unisson, een vierdeklasser uit Enschede.

UITSLAGEN BEKERWEDSTRIJDEN 31 AUGUSTUS:
Fortissimo- SDOO 4-2
VIOS Beltrum- BSC Unisson 1-2
Voorwaarts Twello- AVV Columbia (1-0) 4-1

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |